Lastbilnyt

6. april 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Poul Schous ”nye Tesla” nåede vidt omkring…

Poul Schous ”nye Tesla” nåede vidt omkring…

Poul Henrik Schou må i første omgang nøjes med en Tesla Semi i mini-format.

6. april 2021 - 01:45

Det vakte opsigt og mange grin rundt omkring, da Poul Schou A/S og lastbilmagasinet.dk torsdag 1. april kunne offentliggøre, at det fynske vognmandsfirma havde fået leveret den første europæiske udgave af den elektriske lastbil Tesla Semi.

 

For ja… der VAR tale om en aprilsnar, som de fleste gennemskuede. Lastbil Magasinet modtog dog også en del kommentarer fra læsere, der i første omgang ikke havde fået tjekket kalenderen.

 

Også hos Poul Schou A/S i Odense har man fået masser af feedback på ”nyheden”.

 

- Der har været en del kommentarer i sporene på Facebook, Instagram og LinkedIn. Nogle synes, at den er grim, og andre giver udtryk for det fremragende fremtidsperspektiv. Der har været diskussioner om, hvornår den virkelig sættes i produktion. Så altså både alvor og sjove jokes, oplyser marketingkonsulent Dorthe Egdal Schou fra vognmandsfirmaet til Lastbil Magasinet.

Om der ligefrem var nysgerrige, der kiggede forbi hovedsædet på Logistikvej for at besigtige den nye Tesla-lastbil, vides ikke. Men firmaet har dog fået spørgsmål om, hvor bilen kører henne – og vognmand Poul Henrik Schou har også fået en henvendelse fra Tyskland om, hvorvidt det virkelig var sandt. Så aprilsnaren nåede altså vidt omkring…

 

Men hvornår kan man så forvente – i ramme alvor – at se Tesla-lastbiler på de danske veje? Tja, det har vist lange udsigter.

 

Seneste melding fra Tesla er, at serieproduktion af Tesla Semi-serien er udskudt på ubestemt tid. Det vil sige, at det tidligst bliver i 2022, at Teslas lastbil leveres til de første kunder – og det vil i første omgang formentlig udelukkende være til det nordamerikanske marked.

Læst i alt:

5545 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger