Lastbilnyt

22. marts 2019 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Tire Manufacturer of the Year

22. marts 2019 - 02:05

Et internationalt panel bestående af 31 eksperter fra dækindustrien, blandt dem dæk- og bilfabrikanter, industriforskere og universitetseksperter, har valgt Michelin som Tire Manufacturer of the Year, årets dækfabrikant.

 

Michelin fik tildelt den prestigefyldte pris fra Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence ved en ceremoni på den tyske messe Tire Technology Expo 2019 i Hannover i Tyskland.

Panelet tildeler Michelin prisen for flere indsatser, især virksomhedens miljøinitiativer, produktinnovation og arbejde med slidte dæks præstationer.

 

Dommer Klaus Baltruschat, dækekspert hos TÜV SÜD, forklarer:

- Michelins miljøinitiativer i løbet af de seneste 12 måneder har været enestående. Virksomheden er en af de få producenter af OE-dæk, der har forpligtet sig til inden 2048 at nå en række bæredygtighedsmål. Michelin har igennem mange år drevet markedet med innovationer og bæredygtige ideer, og deres miljøinitiativer som for eksempel mikroniseret gummipulver og intelligent dækmønsterdesign, som stadig leverer gode præstationer, selv når dækket er tæt på at være slidt op, er et par af de eksempler, der kan nævnes her.

Pierre Robert, direktør for forskning og udvikling hos Michelin Gruppen, har følgende kommentar:

- Dækbranchen er præget af intens konkurrence, så det er en stor ære for Michelin at modtage den prestigefyldte pris ‘Tire Manufacturer of the Year’ fra det britiske magasin Tire Technology International. Innovation har været kernen i Michelins succes i mere end 125 år, og denne pris er bevis på det banebrydende arbejde, som de mere end 6.000 mennesker, der i dag arbejder i R&D hos Michelin på verdensplan, udfører.

Læst i alt:

29 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke