Lastbilnyt

28. juni 2019 - 02:59

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Tocifret millionsatsning på partikelfiltre

28. juni 2019 - 02:59

Siden købet af værkstedskæden Ketner i 2014 er Nordjysk Diesel-Elektro vokset år for år, og det nye 2018/19-regnskab er virksomhedens hidtil bedste. Overskuddet på syv mio. kroner før skat giver mulighed for at fortsætte investeringerne og styrke positionen som Danmarks største diesel-specialist, melder virksomheden.

 

Partikelservice

Under navnet Ketner Partikelservice er Nordjysk Diesel-Elektro i fuld gang med at opbygge en landsdækkende forretning inden for rensning af dieselpartikelfiltre til last-, vare- og personbiler. Som led i konceptet er der etableret en hente- og bringeordning med FTZ.

 

- Vi har investeret et tocifret millionbeløb i fuldautomatiske, miljøvenlige maskiner til egne værksteder og udvalgte franchisepartnere. Vi har netop installeret en maskine hos en partner i Hillerød og tilbyder nu rensning af partikelfiltre 11 steder i landet, fortæller direktør og indehaver Torben Hansen, Nordjysk Diesel Elektro, der er klar til at udvide med yderligere værksteder i takt med, at behovet vokser.

Største diesel-specialist

Nordjysk Diesel-Elektro, der kalder sig Danmarks største dieselspecialist, har således investeret markant i ny teknologi og tilbyder i dag fejlfinding, kodning og opdatering med Bosch eller originale testere på de fleste bilmærker. Det har øget tilgangen af kunder i så stort et omfang, at der nu er brug for flere kvadratmeter.

 

I andet halvår af 2019 igangsættes byggeriet af 800 nye kvadratmeter på Hjulmagervej 38 i Aalborg. Og i Viby har virksomheden netop købt den ejendom på Niels Juuls Vej 6, hvor man hidtil har boet til leje. Planen er her at igangsætte en renovering af bygningen, mens en udvidelse af værkstedet er på tegnebrættet i løbet af år 2020.

- I værkstedsbranchen slås de fleste om at være billigst, men vi har valgt en anden vej. Vi er gået målrettet efter at servicere de andre værksteder og har løbende investeret i både udstyr og uddannelse, så vi i dag er et specialistværksted, der kan lave stort set alt inden for diesel, tilføjer direktør og indehaver Torben Hansen.

 

Om Nordjysk Diesel Elektro A/S

Etableret i 1959, hovedkontor på Hjulmagervej i Aalborg, hvorfra der drives et stort Bosch Car Service-værksted og et Bosch Diesel Center.

Står også bag værkstedskæden Ketner, med afdelinger i Aalborg, Aarhus (Viby J), Holstebro, Herning og Hedehusene.

 

Danmarks største specialiserede dieselværksted beskæftiger 80 medarbejdere, heraf omtrent halvdelen i Aalborg.

Omsatte i 2018/19 for 97,4 mio. kroner.

Læst i alt:

18 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger