Lastbilnyt

4. marts 2019 - 11:38

App linkNu på Google Play

Transport 2019 bliver rekordstor

4. marts 2019 - 11:38

Når dørene åbnes til Transport 2019, bliver det med det højeste antal udstillere i messens historie.


Flere end 360 udstillere fra hele 13 lande står klar, når Transport 2019 21.-23. marts slår dørene op til Skandinaviens største fagmesse for transportbranchen. Her samles hele branchen, fra lastbil-, bus- og varebilsimportører til trailere-, IT- og værkstedsleverandører, til tre dage med fokus på netværk, faglighed og viden i MCH Messecenter Herning.

 

Alle syv lastbilimportører bakker op om Transport 2019. En af importørerne er DAF Trucks Danmark A/S, der står i hal D:

»Transportmessen er den eneste messe, vi som importør deltager på i Danmark, og der er også opbakning fra alle vores forhandlere landet over. Messen samler hele branchen, og det optimerer oplevelsen for de besøgende. Det har en stor betydning, at Transport 2019 er et komplet billede af vores branche. Desuden giver messen os en værdifuld synlighed og en unik mulighed for at komme i dialog med både underleverandører, eksisterende og nye kunder,« siger Rita M. Hansen, marketingchef for DAF Trucks Danmark A/S.

 

DAF vil på årets messe have fokus på det nuværende produktprogram, men også på den grønne omstilling. Blandt andet har DAF et indlæg på konferencen Grøn Transport fredag.

 

- Et vigtigt udstillingsvindue

 

Iveco Danmark A/S sætter også fokus på bæredygtig transport, og ifølge nordic sustainability manager hos Iveco Danmark A/S, Morten Iversen, er transportmessen et vigtigt udstillingsvindue:

 

 

»På Transport 2019 kommer der en masse relevante branchefolk, lige fra indkøbere og brugere til beslutningstagere. Dem vil vi gerne i dialog med, og den absolut bedste måde er at møde dem ansigt til ansigt. På Nordens største transportmesse er vores klare fokus at vise, at skal man køre langt og tungt, behøver man ikke gå ned på komfort for at køre bæredygtigt. De besøgende får derfor mulighed for at se vores produkter og så at sige sparke til dækkene og opleve produkterne i virkeligheden.«

 

Rekordmange aktiviteter

 

Alle 14 haller tages i brug på Transport 2019, der byder på rekordmange aktiviteter, herunder konferencerne Grøn Transport og Logistik 2019, et nyt innovationsområde med bl.a. droner og fokus på selvkørende teknologi, Show Trucks, Årets Opbygning, Lastbiler for Børn, Danmarks Sikreste Lastbil, Scania Driver Competitions, DM for transportlærlinge, RC Trucks, veteranlastbiler og meget mere.

 

Du kan læse meget mere om Transport 2019 i det store messetillæg, som følger med marts-udgaven af Lastbil Magasinet. Bladet forhandles her.

Læst i alt:

903 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger