Lastbilnyt

26. januar 2018 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Unge 25 års jubilarer

26. januar 2018 - 02:15

Det er to unge 25 års jubilarer, der lørdag 3. februar fra kl. 13 til 16 fejres ved en reception hos Super Dæk Service, Trykkerivej 4 i Skjern.

 

Dagens hovedpersoner er førstemand Michael Olesen og udekørende servicemontør Bjørn Nielsen.

40-årige Bjørn Nielsen begyndte som ungarbejder hos Super Dæk Service Skjern som 15-årig, mens 42-årige Michael Olesen var 17 år, da han blev dækmontør samme sted.

 

Ansat samme år

Begge kom til Super Dæk Service i 1993. Michael Olesen tilegnede sig hurtigt en bred faglig kompetence i alle aspekter af jobbet. I kraft af sit store overblik, strukturerede tilgang og rolige personlighed blev det naturligt for ham at fortsætte som førstemand og afdelingsleder Christian Kristensens højre hånd.

Michael Olesen har i dag ansvaret for alt administrativt og koordinerende i Super Dæk Service Skjern, og som afdelingsleder Christian siger: ” Er noget bare det mindste bøvlet, lægger jeg det over til Michael, og så ved jeg, det bliver løst”.

 

- Jeg har det godt her blandt sjove kollegaer og har mange spændende udfordringer i hverdagen og møder hele tiden nye mennesker. Det holder jeg af, siger Michael.

 

Fejedreng

Bjørn Nielsen indledte sin tid i dækbranchen som fejedreng efter skoletid. Han blev snart dækmontør og fik hurtigt flair for faget og kunne allerede i en ung alder arbejde på lige vilkår med sine ældre kollegaer.

Da han blev 18 år og havde erhvervet sig det store kørekort, begyndte han som udekørende servicemontør. Det viste sig hurtigt at være det helt rigtige, og Bjørn Nielsen er blevet en efterspurgt montør blandt Skjerns kunder.

- Jeg elsker at komme ud og løse opgaver ude hos kunderne. Jeg ser en pæn bid af Vestjylland, og hver dag byder på nye udfordringer. Ofte ved jeg ikke om morgenen, hvad jeg skal lave i løbet af dagen, lyder det fra Bjørn Nielsen.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger