Lastbilnyt

17. december 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Virksomheder kan søge lærlinge på Facebook

17. december 2018 - 01:44

”Sig det højt, hvis du mangler lærlinge,” er beskeden fra transportbranchen.

Mange virksomheder i transportbranchen har svært ved at finde de chaufførlærlinge, de har brug for. Derfor giver Transportens Udviklingsfond transportvirksomhederne mulighed for at nå ud til flere potentielle lærlinge via Facebook-siden ”Job i Transport”. Det oplyser TUR - Transporterhvervets Uddannelser i en nyhedsmail.

 

 

Et godt tilbud 

 

 

Virksomhederne kan få deres jobopslag lagt på Facebook-siden, der dermed kan nå ud til et stort antal unge med interesse for branchen. ”Job i Transport” har flere end 11.000 følgere, hvoraf mange er unge, som arbejder i transportbranchen eller drømmer om det.

 

»Det er et godt tilbud fra Transportens Udviklingsfond, som jeg vil anbefale, at man benytter sig af, hvis det er svært at finde en egnet chaufførlærling,« siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Virksomheder, der ønsker at benytte sig af denne mulighed, skal skrive en privat besked til ”Job i Transports” Facebook-side, hvor de skal beskrive deres behov for lærlinge. Derefter vil administratoren af siden lave et opslag.

Læst i alt:

332 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger