4. maj 2021 - 22:07

App linkNu på Google Play

Lastbiltræf aflyser på stribe

Lastbiltræf aflyser på stribe

Det bliver næppe heller i år, at branchen kan samles til truckertræf rundt om i landet. Her er vi på Sunds Lastbilshow i 2019.

4. maj 2021 - 22:07

Rasmus Haargaard

Regeringens seneste genåbningsplan har vakt glæde og skuffelse i forskellige dele af samfundet og kulturlivet.

 

For sommerens mange lastbiltræf har de opdaterede retningslinjer været en skuffelse – og de første aflysninger er allerede en realitet, mens flere formentlig følger efter.

 

Fx har Truckshow Himmerland i Løgstør 11.-13. juni måttet aflyse og overvejer pt., om det er muligt at afholde træffet senere på året.

 

Sunds Lastbilshow i uge 33 i sensommeren har også trukket stikket og ser i stedet frem til 2022.

 

Ørbæk Marked & Lastbiltræf i midten af juli er ifølge fyens.dk også meget tæt på en aflysning.

 

Selvom det på papiret er muligt at afholde træf, markeder og festivaler, så er retningslinjerne i praksis nærmest umulige at efterleve – da der både er begrænsninger på antallet af mennesker samlet ad gangen, ligesom de skal være inddelt i mindre sektioner.

Også i udlandet tikker nyhederne om aflysninger ind i en lind strøm. For eksempel har det kendte truckshow i hollandske Assen, Truckstar Festival, for nylig aflyst sin 2021-udgave.

 

Meget tyder derfor, at chauffører og vognmænd må se frem mod 2022 for igen at kunne samles til et godt gammeldags lastbiltræf med nypolerede fælge, dækspark og hygge.

 

Opdateret 6. maj 2020:

Lastbil Magasinet skrev forleden, at Truckshow Himmerland aflyser showet i Løgstør 11.-13. juni 2020, men det er at tage munden for fuld, for det er ikke afgjort endnu, siger Tobias Madsen fra arrangørgruppen, der fortæller, at plan A stadig er at afholde lastbiltræffet i uge 23.

 

- Plan B er, at vi har en anden dato, hvis vi ikke kan afholde i uge 23 som altid. Kan vi ikke afholde truckshowet i uge 23, er planen at afholde det den 13., 14, 15, august. Så er det den dato, vi sigter efter, og så håber vi, at regler vilkår og retningslinjer, som regeringen udsender til den tid, gør det muligt at holde et truckshow der, siger Tobias Madsen.

Læst i alt:

1333 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger