3. juni 2021 - 12:00

App linkNu på Google Play

Lastbiltræf: Løkken er klar til dans i det fri

Lastbiltræf: Løkken er klar til dans i det fri

3. juni 2021 - 12:00

Jakob Bargmann

Hos arrangørerne af Løkken Truckshow er alle sejl sat ind på at holde et fedt træf i weekenden 10.-12. september i år – med eller uden corona-restriktioner.

 

Lastbiltræffet, der afholdes af FL Buur, er Danmarks største og de seneste 13 år har været holdt i Jesperhus Blomsterpark, skulle sidste år for første gang have været afholdt i Løkken, men corona-pandemien betød, at arrangørerne til sidst så sig nødsaget til at aflyse 2020-udgaven.

 

Siden er flere og flere danskere blevet vaccineret, restriktioner løsnes mere og mere, og coronapasset er indført, så arrangørerne aflyser ikke i år.

 

- Der er 316 biler tilmeldt, og vi har et max-loft på 500 biler. Der er også mange nordmænd blandt de tilmeldte. Folk vil ud og i gang nu, siger Frode Larsen fra FL Buur.

Planen er, at deltagerne skal overnatte i bilerne, på hoteller og på campingpladser i området.

 

Dans i det fri
Og så er der jo lige det der med festen. For festen i teltet lørdag aften har i alle årene i Jesperhus været et vigtigt trækplaster og en vigtig del af det sociale element ved lastbiltræffet.

 

- Vi håber, at der bliver en fest, og at folk er vaccineret. Festen er en vigtig ting for os, og så må vi se, om det bliver en fest i telt eller i det fri. Vi arbejder efter, at der skal være en form for fest. Det kan være, musikken skal være fra en trailer, og så må folk danse i det fri. Vi retter os efter corona-retningslinjerne, siger Frode Larsen.

Han skyder på, at der kommer mellem 2000 og 5000 gæster til træffet, men han påpeger samtidig, at det er svært at spå om, da det er første gang med lastbiludstilling i Løkken.

 

- Før corona tog man det som en selvfølge, at man kunne gøre det ene og det andet. Men vi ved i hvert fald nu, at der skal være en plan B i forhold til fest og musik, siger Frode Larsen, der tilføjer, at han håber, at krav om brug af coronapas og mundbind er faldet bort midt i september.

Årets hurtigste trucker
Lastbiltræffet foregår ved Action House i Løkken, og som altid slår arrangørerne udstillingen op på, at der er noget for hele familien. Blandt andet med et børnehjørne.

 

- I år har vi lavet aftaler med svømmehallen og med Bolcheriet, så folk kan komme derned. Taxaerne kommer til at køre fast hele tiden i Løkken, så tingene bliver mere spredt.

 

Lørdag aften vil man blandt andet kåre ”Årets hurtigste trucker” i gokart på Danmarks største indendørs gokartbane ved Action House.

 

 

Vil man have fingrene i en af de 184 ledige pladser, der er tilbage for lastbiler ved årets træf, skal man tage kontakt til Karina Hornbjerg fra FL Buur på telefon 20318873.

Læst i alt:

3958 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger