20. januar 2020 - 10:27

App linkNu på Google Play

Lettisk transportfirma får forbud mod at køre cabotage

Lettisk transportfirma får forbud mod at køre cabotage

Foto: Facebook

20. januar 2020 - 10:27

Det norske arbejdstilsyn har besluttet at stoppe det lettiske transportfirma Kreiss’ transportaktiviteter i Norge fra dags dato. Dette betyder, at virksomheden ikke længere har tilladelse til at udføre cabotagekørsel i Norge. Afgørelsen kommer efter, at Kreiss stoppede med at svare på tilsynsmyndighedernes undersøgelser.

 

Det skriver NLF, Norges Lastbileier-Forbund.

 

En talsmand fra den norske arbejdsinspektionsmyndighed bekræfter, at der er taget en beslutning om at forbyde det lettiske transportfirma Kreiss’ transportaktiviteter i Norge. Beslutningen træder i kraft i dag, 20. januar.

 

Kreiss har i lang tid været i konflikt med det norske Arbejdstilsyn med hensyn til vederlag til sine chauffører under cabotagekørsel i Norge. Et lønniveau på 24 kroner i timen blev afsløret, og selv efter gentagne advarsler har virksomheden ikke overholdt de norske krav til lønninger.

Ifølge dokumenter har Kreiss nu tilsyneladende stoppet med at svare på det norske Arbejdstilsyns anmodninger på trods af gentagne opfordringer med krav om udlevering af dokumentation.

 

Læst i alt:

6554 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger