22. august 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Limfjordstunnelen har det bedre end ventet

Limfjordstunnelen har det bedre end ventet

Foto: Ulrik Jantzen

22. august 2019 - 01:44

En international ekspertgruppe har foretaget en undersøgelse af Limfjordstunnelens tilstand og restlevetid, og de slår fast, at tunnelens tilstand grundlæggende er tilfredsstillende.

 

Den netop offentliggjorte rapport fra den internationale ekspertgruppe viser, at Limfjordstunnelen overordnet set har det fint, og at den med løbende renovering og overvågning kan holde i mange år endnu, før der bliver behov for store reparationsarbejder.

Transportminister Benny Engelbrecht glæder sig over, at det skaber ro og tryghed omkring tunnelen. Han mener dog ikke, at det ændrer på behovet for en 3. Limfjordsforbindelse.

 

»Ekspertgruppens konklusion skaber ro og tryghed omkring tunnelen. Dermed kan vi afblæse alle tanker om en hastende og omfattende renovering af tunnelen – med de store konsekvenser, som det ville have for trafikken i hele Nordjylland, siger transportminister Benny Engelbrecht og fortsætter:

»Det ændrer dog ikke på behovet for en 3. Limfjordsforbindelse, og derfor forventer jeg også, at det er et emne, vi skal diskutere, når jeg sammen med Folketingets partier skal forhandle en bred aftale for de kommende års infrastrukturinvesteringer.«

Læst i alt:

379 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger