14. marts 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Linde lancerer ekstra smalle palleløftere og stablere

14. marts 2019 - 01:43

N.C. Nielsen kan nu præsentere en række Linde produktnyheder. Porteføljen hos Linde er blevet større med en serie smallere palleløftere og stablere. Med en chassisbredde på kun 720 millimeter er Linde-nyhederne faktisk smallere end en normal EURO-palle, hvilket er med til at sikre effektiv intern transport i snævre rum og smalle passager.

 

De nye Linde T25 og T30 for gående fører er kompakte og robuste palleløftere tilpasset kortere køreafstande. For de længere transportafstande lanceres Linde T20 og Linde T25 AP med ståplatform. Alle fire modeller har en løftekapacitet mellem 2-3 tons. Samtidig lanceres også Linde D10 dobbeltstabler til gående fører og Linde D10 AP dobbeltstabler med ståplatform, begge med en løftekapacitet på 1 ton.

»Det skal være en smal sag at håndtere paller, hvor pladsen er trang. De nye og smalle Linde modeller er udviklet direkte til dette formål. Meningen er at sikre en høj effektivitet og samtidig undgå arbejdsulykker og påkørsler. Udover det usædvanligt kompakte design kommer de nye Linde modeller med en bred vifte af ekstraudstyr, som løfter effektiviteten yderligere,« pointerer salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

 

De nye Linde palleløftere og stablere er udstyret med en række bremse- og sikkerhedssystemer samt nødstop til forhindring af skader. Den karakteristiske lange styrestang sikrer en tilstrækkelig afstand mellem fører og maskine, og alle funktioner kan aktiveres med både højre og venstre hånd. Versionerne med ståplatform har desuden en gennemtænkt sidebeskyttelse til føreren.

N.C. Nielsen A/S er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner med over 240 medarbejdere og en årlig omsætning på over 725 mio. kr. Virksomheden importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Combilift, SMV Konecranes, Baumann m.fl. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.

 

Læst i alt:

491 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger