1. december 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets december-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets december-nummer er på gaden

1. december 2020 - 01:44

Årets 12. udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I december-udgaven sætter vi fokus på det, som alle taler om - nemlig den grønne omstilling. Det sker i et stort tema over 30 sider, hvor nogle af vejene til en forandret transportbranche ridses op med de nyeste teknologier og visioner fra verdens førende lastbilfabrikker og meget andet.

 

Vi har bl.a. testkørt en Iveco-langtursbil på gas - et hidtil ukendt syn i Danmark - samt besøgt Dania i Aarhus, der til gengæld er first mover inden for kommerciel transport på biogas. Hertil kommer et kig på fremtidens brint- og el-lastbiler i vidt forskellige koncepter.

 

Manden, der om nogen må kaldes "Mister Mercedes" herhjemme, har også inviteret Lastbil Magasinet indenfor - og vi tog selvfølgelig imod. Vi har også besøgt landets største producent af lastvognsdæk, en kran-producent der har noget at fejre, og og og... meget andet.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

559 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke