10. maj 2022 - 09:55

App linkNu på Google Play

Lokale folketingspolitikere besøgte Aabenraa for at diskutere transport

Lokale folketingspolitikere besøgte Aabenraa for at diskutere transport

Niels Flemming Hansen og Benny Engelbrecht var mandag på besøg på rådhuset, hvor de mødte Jan Riber Jakobsen og Erik Uldall Hansen. Foto: Aabenraa Kommune

10. maj 2022 - 09:55

Aabenraa Kommunes borgmester, Jan Riber Jakobsen, og viceborgmester, Erik Uldall Hansen, var mandag værter for to lokale folketingspolitikere, der blandt andet hørte nærmere om behovet for en motorvejsbro samt udviklingen på Aabenraa Havn.

 

Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet og Niels Flemming Hansen fra Det Konservative Folkeparti var forbi rådhuset i Aabenraa for blandt andet at blive klogere på behovet for en motorvejsbro i erhvervsområdet i Padborg samt en status på havneudviklingen i Aabenraa Kommune. Begge politikere er opstillede i Sydjyllands Storkreds.

 

- Jeg har i dag (mandag) haft en konstruktiv dialog med de to sydjyske folketingspolitikere om flere emner. Blandt andet behovet for en motorvejsbro i Padborg, hvor der opleves større og større efterspørgsel og interesse fra virksomheder. Broen er nødvendig for at binde erhvervsområderne på begge sider af motorvejen sammen, ud over at den også vil aflaste trafikken til og fra området, siger Jan Riber Jakobsen.

Ud over en snak om en potentiel motorvejsbro drøftede de to folketingspolitikere også andre lokale forhold. Herunder den store udvikling, som Aabenraa Havn i disse år er inde i samt den grønne omstilling i Aabenraa Kommune, hvor der i øjeblikket er stor fokus på solenergi og Power-to-X.

Læst i alt:

323 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke