27. august 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

Lynhurtigt kørende igen med Super Dæk

Lynhurtigt kørende igen med Super Dæk

27. august 2020 - 01:40

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen pga. corona-pandemien.

I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

Indtil da varmer vi her på lastbilmagasinet.dk op til den virtuelle Transport Øst med en række artikler med fokus på det, der rører sig hos nogle af de udstillere, som ellers stod klar til at udstille i Greve:

 

Hos Super Dæk er det vigtigt at holde kunderne kørende, og som dækspecialist er man meget bevidst om, at nedbrud på vejene giver forsinkelser og store unødige omkostninger for vognmændene. Derfor har kæden gennem det sidste år arbejdet på at styrke sit Breakdown Service koncept, så kunderne kan få meget hurtig og effektiv hjælp, når uheldet er ude med nedbrud på dækkene. Super Dæk er landsdækkende med sine 62 afdelinger, og der er investeret i Danmarks største flåde af servicebiler, som er specialindrettet til at løse dækproblemer ved nedbrud.

»Vi har centraliseret styringen af vores Breakdown Service, således at vores kunder døgnet rundt kan ringe på ét hovednummer 76 112 112 for at få hjælp, uanset hvor i Danmark man har dæknedbrud. Så sidder kompetente medarbejdere klar ved telefonerne for at tage imod opgaverne og starte forberedelsen af en effektiv løsning, allerede når kunden ringer ind,« siger salgschef Christian Jakobsen.

 

Da Super Dæk har gps-styring i alle 75 servicebiler, så er det altid muligt at allokere den nærmeste og ”rigtige” bil til opgaven og derved spare tid for kunden.

 

»Super Dæk løser dækproblemer for alle typer køretøjer, og da vi kan trække på de lokale lagre i alle vores afdelinger, så bliver vi meget hurtige og effektive til få kunderne kørende igen,« fortsætter Christian Jakobsen.

Super Dæk har altid haft udekørende dækservice, og investeringen i det nye Breakdown Service koncept er ud fra en klar ambition om fortsat at være branchens største og bedste på området.

 

»Vi tilpasser os kundernes behov, og vi bruger den moderne teknologi til at skabe nye effektive løsninger. Det har givet positiv respons fra kunderne, som kan konstatere, at vi er hurtigt fremme med hjælpen – rent faktisk er vi i 90% af tilfældene fremme ved kunden inden for én time,« afslutter Christian Jakobsen.

 

Super Dæk er – ud over at være dækspecialist – også en af Danmarks største autoværkstedskæder, hvor man betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Super Dæk sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser, bilbatterier, samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på personvogne og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer.

Fakta om Super Dæk Breakdown Service koncept:

-          Danmarks bedst dækkende servicepartner ved dæknedbrud

-          62 afdelinger fordelt i hele landet

-          75 specialindrettede servicevogne til rådighed

-          Èt telefonnummer til callcenter med gps-styring af servicevogne

-          Betjener privat-, erhvervs-, industri- og landsbrugskøretøjer

 

Læst i alt:

2394 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger