11. maj 2020 - 21:22

App linkNu på Google Play

Mads Rørvig bliver ny direktør for importørerne

Mads Rørvig bliver ny direktør for importørerne

Mads Rørvig.

11. maj 2020 - 21:22

Bestyrelsen for De Danske Bilimportører (DBI) har udpeget Mads Rørvig som ny adm. direktør. Mads Rørvig er i dag underdirektør i brancheorganisationen Finans Danmark, og han har tidligere været Medlem af Folketinget, bl.a. som skatteordfører for Venstre og formand for Folketingets Skatteudvalg.

 

»Jeg er glad for, at Mads har sagt ja til at stå i spidsen for vores branche i Danmark. Med sin baggrund fra Christiansborg og Finans Danmark, har han et unikt udgangspunkt for at skabe synlighed og politiske resultater. Jeg glæder mig til samarbejdet med Mads, og er sikker på, han er den rette til også at videreudvikle og modernisere DBI,« siger Jens Bjerrisgaard, bestyrelsesformand for DBI og koncernchef for Semler Gruppen.

Den afgående adm. direktør, Gunni Mikkelsen, der i denne måned fylder 65 år, får ifølge en pressemeddelelse efter eget ønske en mere tilbagetrukken rolle i organisationen.

 

Mads Rørvig tiltræder 1. juni 2020.

Læst i alt:

542 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke