MAN

16. august 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Den første løve i Jylland med MAN OptiView leveret til vognmand

16. august 2022 - 01:44

MAN i Herning har for nylig leveret denne flotte nye MAN TGX 26.470 6x2/2 til Engsig Transport i Ikast.

 

Som altid, når Leif Engsig er på indkøb, bliver der ikke indgået kompromisser, og i dette tilfælde er det stort set også ”Pladen fuld”. Hos Engsig Transport vægter man sikkerhed meget højt, og den nye MAN er derfor også udstyret med stort set alle tænkelige sikkerheds- og assistentsystemer. Eksempelvis kan nævnes: Komplet LED lyspakke, Comfortsteering, Adaptiv Cruise Control med Stop and Go, Lane return assist, AttentionGuard, Baneskifteassistent og drejeassistent, Dashcam – og ikke mindst det sidste nye, nemlig ”MAN OptiView”, der er spejlkameraer. Bemærk at der modsat andre mærker, ikke længere er front- og cyklistspejl.

Selve opbygningen og indretningen af førerhuset er foretaget i samarbejde med chaufføren, hvor der er lagt vægt på, at det skal være pænt, men også samtidig være funktionelt.

 

 

Bilen er solgt af MAN Salgskonsulent Flemming Jensen. Opbygningen er foretaget hos Øgaard Lasvognsopbyg, Ejstrupholm.  Polstringen af førerhuset er udført af Brande Autosadelmageri. Lakering og dekoration er foretaget af Simmelkjær Autolakering & Skilte.

 

 

Læst i alt:

1169 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger