MAN

1. september 2017 - 02:59

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DK-premiere på Transport Øst

1. september 2017 - 02:59

Efter halvandet års tilløb præsenterer MAN Truck & Bus Danmark nu MAN’s nye van - MAN TGE - i Danmark.

Weekendens store fagmesse Transport Øst, 2. og 3. september på Ventrupparken 12 i Greve, er således startskud til MAN TGE Discovery Tour, der kører i september og oktober med prøvekørsler af mange modelvarianter landet over.

 

Alle MAN-forhandlere

Markedslanceringen sker altså her i september og oktober, hvor MAN inviterer alle interesserede til MAN TGE Discovery Tour, der gæster samtlige MAN forhandlere i Danmark.

Første stop efter Transport Øst er på tirsdag 5. september hos MAN i Greve – blot få hundrede meter fra Transport Øst’ messeplads.

Glad og travl varebilschef

MAN’s varebilschef Nicolai sperling er op til markedslanceringen en glad og travl mand:

- Det er dejligt endelig at nå frem til det, som det hele handler om – nemlig at få vores fantastiske varebil ud til kunderne. I disse dage har vi travlt med at gøre klar til vores store MAN TGE Discovery Tour. Varebiler kommer hver dag hjem fra fabrikken og bliver kørt direkte ud til forhandlerne, og vi er i øjeblikket ved at udsende invitationer til kunderne.

Premium produkt

Ikke uden stolthed ser Nicolai Sperling og resten af MAN-organisationen ser frem til for alvor at vise de nye produkter frem til kunderne.

 

Nicolai Sperling:

- Suveræne køreegenskaber, lavt støjniveau og meget høj kvalitet i førerkabinen kendetegner den nye MAN TGE. Dertil kommer, at den nye TGE er med til at sætte en ny standard, hvad angår sikkerheds- og hjælpefunktioner. Blandt andet har vi valgt, at den nye MAN TGE skal have aktiv nødbremseassistent som standard. Dermed bliver MAN TGE den eneste varebil i Danmark, som har denne vigtige sikkerhedsdetalje som standard.

Nye sælgere og teknikere

For at imødekomme den forventede efterspørgsel fra kunderne er MAN løbende i gang med at opbygge den nye varebilsafdeling. Op til lanceringen har MAN netop ansat to nye sælgere til afdelingerne i Greve og Aarhus, og inden længe vil man også have en national Key Account manager på plads. Ligeledes har MAN henover sommeren ansat nye medarbejdere til TGE-teamet indenfor teknisk support.

 

MAN er en af verdens førende producenter af erhvervskøretøjer. MAN Truck & Bus Danmark A/S er et datterselskab i MAN-koncernen og en del af VW Group.

Det danske selskab beskæftiger 220 medarbejdere, som varetager salget og serviceringen af lastbiler og busser i Danmark. De 220 medarbejdere er fordelt på hovedkontoret i Storkøbenhavn og fem filialer.

Læst i alt:

2 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger