MAN

14. december 2018 - 01:45

App linkNu på Google Play

Falck investerer i 138 nye biler

14. december 2018 - 01:45

De fleste kan godt lide at få ny bil, særligt når det er en bil, der kan lidt ekstra, og måske endda er bedre end den gamle. Sådan er det også i Falck, hvor man er meget tilfredse med, at vognparken er ved at blive opgraderet betragteligt. 138 nye, røde vejhjælpsbiler med det karakteristiske Falck-logo på siden kommer på gader og veje fra næste år.

 

»Personligt er jeg rigtig glad for, at vi kan betjene vores kunder langt bedre i fremtiden. Det er vigtigt for os at få en standardiseret vognpark, så alle vogntyper i princippet kan løse alle slags opgaver. Kunderne kan få bedre og hurtigere hjælp, når vi standardiserer køretøjerne, og det dermed er den nærmeste bil, der kan komme til hjælp,« forklarer Lars Vester Pedersen, der er Executive Vice President i Falck Assistance Nordic.

 

»På vagtcentralen behøver de fremover ikke at vente på et specifikt køretøj bliver ledigt eller “gemme” køretøjer til særlige opgaver. De kan i stedet fokusere på at minimere kørslen hen til kunden. Det er godt for alle.«

Satser også på vejhjælp i fremtiden

 

Den store investering i nye køretøjer kommer efter, at Falck for nylig har udliciteret en stor del af vejhjælp-opgaverne til Redning Danmark – men ifølge Falck går det stadig rigtig godt i Falck Assistance, der oplever fremgang på flere områder.

 

»Investeringen i nye køretøjer er en stor gevinst for Falck Assistance og vores kunder. Det vidner om, at vi i Falck også satser på vejhjælp i fremtiden,« siger Lars Vester Pedersen.

 

Det er MAN Truck & Bus, der skal levere de 138 nye køretøjer til Falck.

Læst i alt:

2780 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger