MAN

25. februar 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Hurtig løve-levering

25. februar 2019 - 01:43

Hos MAN i Padborg kunne man på kort tid levere endnu en ny MAN til K.E. Jensen Transport ApS.Der kun gik én uge, fra de havde underskrevet papirerne, til de kunne få den nye bil på vejen.

 

Bilen er en MAN TGX 26.500 6x2/2 BLS med X-LION udstyrspakke, solgt af Frank Albert Nissen.

 

XLION-udstyrspakken til MAN TGX er konsekvent målrettet til at levere optimal førerassistance og suveræn komfort. Det er med til at hæve komforten og sikkerheden ved langturskørsel – både under kørslen og i hvilepauserne.

 

Bilen er med udstyr som LED-kørelys, forkromede indsatser i kofangeren og MAN Sound System samt den Driver Comfort-pakke. Der er Luftaffjedret komfortsæde med lændestøtte, skuldertilpasning og sædevarme, køleboks under køjepladsen, opbevaringsrum på førerhusets bagvæg med svanehalslampe, betjeningspanel, vækkeur og ladestation, klimaanlæg og fyr, 2-cyl kompressor, mikroovn, faldskærms-tv, ACC (adaptiv fartpilot),MAN Efficient Cruise, 4 punkt luftaffjedret førerhus, akseltrykmåler, multimediecenter med navigation og håndfri til to telefoner.

Læst i alt:

1220 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger