MAN

23. april 2020 - 12:35

App linkNu på Google Play

MAN-fabrikker i gang igen

MAN-fabrikker i gang igen

23. april 2020 - 12:35

For at sikre de ansattes velfærd med hensyn til COVID-19 besluttede MAN Truck & Bus i midten af marts at stoppe produktionen af køretøjer. Under omfattende sikkerhedshensyn bliver fabrikkerne nu langsomt åbnet op igen.

 

Fabrikkerne har været lukket ned i næsten seks uger og kommer nu op at køre på reduceret kapacitet fra d. 27. april 2020. Dette sker selvfølgelig med fokus på medarbejdernes sikkerhed. Derfor er der blevet taget ekstra hensyn ved at skabe generel hygiejne vejledning til de ansatte, større afstand mellem de ansatte, alternative gangpassager, samt for nogle at benytte beskyttelsesudstyr.

 

»Over de seneste uger har vores afdeling for krisestyring arbejdet intensivt på at sikre forholdene på vores fabrikker, så de kan starte sikkert op igen. Vores største udfordringer har været at sikre stabil levering af reservedele fra vores leverandører, at arbejdsforholdene har høje hygiejne standarder samtidigt med, at vi så vidt muligt stimulerer salget af vores erhvervskøretøjer,« opsummerer Joachim Drees, CEO hos MAN Truck & Bus SE.

»Vores leverandører kommer fra alle EU lande. Derfor beder vi om support fra politikerne til at sikre en koordineret fremgangsmåde på tværs af EU til at genetablere markedet.«

 

»Vores ansattes helbred og sikkerhed er selvfølgelig vores vigtigste prioritet. I henhold til dette har vi med vores afdeling for helbred og medarbejdersundhed igangsat mange organisatoriske ændringer, som sikrer den nødvendige sikkerhed, hygiejne og en minimum distance mellem de ansatte,« tilføjer Carsten Intra, bestyrelsesmedlem og HR-direktør i MAN Truck & Bus SE.

 

Et fåtal af ansatte i både produktionen og administration vil på nuværende tidspunkt fortsætte med at arbejde på deltid eller benytte sig af fleksible arbejdstider, samt arbejde hjemmefra hvis muligt. Genåbningen af kontoret vil ske gradvist og efter tilrådede sikkerhedsforanstaltninger.

MAN Truck & Bus vil fortsat sikre at servicenetværket er operationelt for både MAN og Neoplan så nødkøretøjer, leverancer og offentlig transport forsat kan holdes i gang.

Læst i alt:

889 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger