MAN

30. oktober 2018 - 09:39

App linkNu på Google Play

MAN med ny forhandler i Grønland

30. oktober 2018 - 09:39

I bestræbelserne på at tilpasse forhandlernettet i hele Danmark har MAN Truck & Bus Danmark netop indgået en ny forhandleraftale med Usisaat Auto Service i Nuuk i Grønland.

 

Der er stor tilfredshed med den nye forhandleraftale i MANs danske hovedkontor i Greve og hos Usisaat Auto Service.

Ansvarlig for udvikling af MANs Service Network Thomas Skousgaard glæder sig over aftalen:

 

»Det danske rigsfællesskab er stort og dækker som bekendt også Færøerne og Grønland. MAN Truck & Bus Danmark har i dag allerede en servicepartner på Færøerne, men har manglet en autoriseret servicepartner og forhandler i Grønland. Det er der nu rådet bod på.«

 

Også direktør for Usisaat Auto Service, Minik Dan Gerstrøm, glæder sig over den nye status som autoriseret MAN Servicepartner og forhandler:

»Fremover kan alle kunder, der kører MAN i Grønland, nu få autoriseret service hos Usisaat Auto Service. Ud over servicedelen vil vi også kunne tilbyde salg af nye MAN last- og varebiler. Vi er også klar til at yde service til de grønlandske buskunder, og vi forventer derfor at se mange nye kunder i vores faciliteter i Nuuk.«

 

 

En servicepartner med stor erfaring

 

 

Der er i dag mange i Grønland, som allerede kender Usisaat Auto Service. Virksomheden har drevet autoværksted med reparation af både person-, last og varebiler igennem de sidste 14 år og er ligeledes kendt for sin landsdækkende spedition- og flytteservice, som drives i en anden gren af virksomheden Usisaat.

Usisaat har samarbejdsaftaler overalt i Grønland, hvilket også giver en fordel i forhold til MAN-forhandlingen. Gennem disse aftaler er der mulighed for at kunne levere reservedele overalt i Grønland – selv også til de mindre bygder.

 

Med indgåelsen af den nye aftale med MAN, er direktør Minik Dan Gerstrøm så overbevist om at der vil komme vækst, at han allerede nu kan afsløre planer om, at man i løbet af efteråret 2020 vil stå klart med et nyt anlæg, der skal rumme moderne værkstedsfaciliteter til MANs grønlandske kunder.

Læst i alt:

662 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger