MAN

18. februar 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

MAN med tre elektriske danmarkspremierer

18. februar 2019 - 01:44

MAN viser på Transport 2019 hele tre køretøjer, som kører på el. MAN CitE, MAN eTGM og MAN eTGE vil med garanti vække opmærksomhed. Bussen på billedet; en MAN Lion’s City E, er klar til levering sidst i 2020.

 

Hos MAN glæder man sig ekstra meget til at skulle med på Transportmessen til marts. For første gang i Danmark vil man nemlig præsentere to elektriske lastbiler og en elektrisk varebil for offentligheden. Dette for at markere, at MAN for alvor er klar til en miljøvenlig fremtid, med 100% rene el-køretøjer.

 

De tre el-nyheder bliver tre distributionsbiler, beregnet til transport i byerne.

 

Den nye MAN eTGM, som netop er kommet på markedet i Europa, hvor de første ni biler blev leveret til et østrigsk konsortium i anden halvdel af 2018.

Den helt store nyhed bliver MAN CitE, som blev vist for første gang ved efterårets IAA messe i Hannover og skabte stor opmærksomhed. En lavgulvs distributionslastbil på el, som er skræddersyet til distribution i bykernen. MAN CitE forventes at komme på markedet i løbet af et par år.

 

På Transport 2019 har MAN også premiere på varebilen MAN eTGE – altså igen et køretøj på rent el, beregnet til Last Mile-transport i byerne.

Læst i alt:

773 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger