MAN

18. februar 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

MAN med tre elektriske danmarkspremierer

MAN med tre elektriske danmarkspremierer

18. februar 2019 - 01:44

MAN viser på Transport 2019 hele tre køretøjer, som kører på el. MAN CitE, MAN eTGM og MAN eTGE vil med garanti vække opmærksomhed. Bussen på billedet; en MAN Lion’s City E, er klar til levering sidst i 2020.

 

Hos MAN glæder man sig ekstra meget til at skulle med på Transportmessen til marts. For første gang i Danmark vil man nemlig præsentere to elektriske lastbiler og en elektrisk varebil for offentligheden. Dette for at markere, at MAN for alvor er klar til en miljøvenlig fremtid, med 100% rene el-køretøjer.

 

De tre el-nyheder bliver tre distributionsbiler, beregnet til transport i byerne.

 

Den nye MAN eTGM, som netop er kommet på markedet i Europa, hvor de første ni biler blev leveret til et østrigsk konsortium i anden halvdel af 2018.

Den helt store nyhed bliver MAN CitE, som blev vist for første gang ved efterårets IAA messe i Hannover og skabte stor opmærksomhed. En lavgulvs distributionslastbil på el, som er skræddersyet til distribution i bykernen. MAN CitE forventes at komme på markedet i løbet af et par år.

 

På Transport 2019 har MAN også premiere på varebilen MAN eTGE – altså igen et køretøj på rent el, beregnet til Last Mile-transport i byerne.

Læst i alt:

743 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger