MAN

13. november 2018 - 12:23

App linkNu på Google Play

MAN opruster i Nordjylland

13. november 2018 - 12:23

I arbejdet med at kunne tilbyde kunderne den bedst mulige service i Nordjylland har MAN indgået et samarbejde med Uggerhøj -koncernen for at komme endnu tættere på kunderne.

 

Hos MAN er man overbevist om at den, især i Nordjylland, meget stærke og kendte bilkoncern Uggerhøj, med forretninger i otte byer i Jylland og med hovedsæde i Frederikshavn, er den helt rette partner til at sikre MAN yderligere vækst i Nordjylland. Dette skal ske igennem et stort lokal kendskab og nærhed til kunderne.

 

Ansvarlig for udvikling af MANs forhandlernetværk Thomas Skousgaard udtrykker det således:

 

»Beslutningen om at indgå et samarbejde med en ny forhandler er helt i tråd med MANs strategi om at udvikle et endnu stærkere netværk i Danmark til glæde for vores mange kunder. At valget er faldet på Uggerhøj er ikke en tilfældighed, da de med deres yderst professionelle og kompetente tilgang til person- og varebilsmarkedet, har bevist at de kan løfte opgaven. Kundetilfredshed er et vigtigt parameter hos MAN og her kan vi sikkert også tage ved lære af personbilbranchen, så vi ser frem til at komme i gang med samarbejdet.«

 

Autoriseret MAN-forhandler med fire filialer

 

Hos MAN er man bevidst om, at skal der opnås succes med at drive et moderne MAN bilhus, med salg og service af både lastbiler, varebiler og busser, og konstante krav til investering i både anlæg og varelager samt kundetilfredshed, så kræves der et vist økonomisk fundament, ligesom alle stordriftsfordele skal kunne udnyttes.

 

For at sikre at de rette betingelser for succes er til stede har MAN valgt at sælge sin filial i Svenstrup lige syd for Aalborg til Uggerhøj-koncernen, der samtidig også fusionerer med serviceværkstederne i Poul A. Olesen A/S, som har afdelinger i Frederikshavn, Hjørring og Thisted. Derved kommer MAN Nordjylland A/S, som den nye MAN-forhandler kommer til at hedde, allerede fra start til at blive en stor MAN-forhandler med fire afdelinger placeret geografisk i hele Nordjylland.

Sten Uggerhøj, direktør for Uggerhøj-koncernen, glæder sig til at komme i gang:

 

»Vi har igennem 65 år solgt personbiler af forskellige mærker til vores kunder i hele Nordjylland. Vi har stor erfaring i at drive bilforretning og glæder os til nu at udvide aktiviteterne til også at omfatte lastbiler, varebiler og busser. Vi mener, at vi kan overføre vores erfaring og vores værdier om god kundeservice til vores nye selskab MAN Nordjylland A/S, der skal drive lastbilforretningerne. At investere i hele fire nye lastbilhuse har været en stor beslutning for os og en ikke helt ubetydelig investering. Derfor går vi 100 procent efter at lykkes. Vi glæder os til at tage imod vores nye kollegaer samt nuværende og kommende last- og varebilskunder.«

 

Direktør Carl Henrik Houmann i Poul A. Olesen A/S udtaler samtidig:

 

»Vi glæder os til at blive en del af en større koncern i Nordjylland og til at arbejde sammen med Uggerhøj-koncernen. Vores fælles kompetencer inden for salg og service og et stærkt lokalkendskab vil gøre MAN endnu stærkere i Nordjylland.«

 

MAN fortsætter arbejdet med at trimme forhandlernetværket

 

 

Med det klare formål at kunne betjene de mange danske MAN-kunder på bedste vis, arbejder MAN Danmark konstant på at trimme forhandlernetværket. For ca. et halvt år siden var MAN på opkøb i hovedstadsområdet og ændrede det tidligere Nyscan-domicil til en MAN-forretning. Nu handler strategien så om at sælge, men målet er det samme: At sikre øget vækst.

 

Efter planen sker overdragelsen af de fire MAN-forretninger per 1. december 2018.

 

MAN Nordjylland A/S vil fremover beskæftige ca. 50 medarbejdere i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Thisted. Både værkstedspersonale og salgskonsulenterne har stor erfaring med at servicere MANs mange kunder i Nordjylland.

 

Læst i alt:

1305 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger