MAN

25. april 2022 - 20:55

App linkNu på Google Play

MAN starter – langsomt – igen lastbilproduktionen

MAN starter – langsomt – igen lastbilproduktionen

Genstart af MAN's produktion overværes nøje af (fra venstre) Michael Kobriger, MAN-bestyrelsesmedlem, Karina Schnur, formand for MAN's Works Council, Alexander Vlaskamp, MAN's CEO og Markus Söder, ministerpræsident for Bayern.

25. april 2022 - 20:55

MAN-fabrikkerne genstarter lastbilproduktionen i denne uge. Produktionen har stået stille i seks uger siden midten af marts på grund af forsyningsmangel forårsaget af Ukraine-krigen på MAN’s lastbilfabrikker i München og Krakow. MAN's komponentfabrikker i Nürnberg og Salzgitter øger nu også gradvist deres kapacitet igen.

 

- Genstarten i vores lastbilproduktion er et rigtig godt signal for vores arbejdsstyrke og vores kunder. Der er imidlertid ingen grund til eufori endnu. Vi vil kun nærme os vores sædvanlige produktionsniveau trin for trin. Produktionen er fortsat behæftet med stor usikkerhed. Hvis krigen flytter sig til det vestlige Ukraine igen, kan vi blive konfronteret med en fornyet stilstand. Fleksibilitet er og bliver dagens orden, ligesom streng omkostningsdisciplin, siger MAN’s CEO, Alexander Vlaskamp.

De ledningsnetleverandører i Ukraine, der producerer ledningsnet til MAN, er i øjeblikket i stand til at producere og levere igen, om end på et lavt niveau. Derudover er MAN på tidsplan med duplikering af ledningsnetproduktion i andre lande. I første omgang vil MAN dog have markant færre varianter i sit sortiment og vil - med en høj grad af usikkerhed - skrue op trin for trin.

 

MAN følger systematisk sit omstruktureringsprogram i forbindelse med virksomhedens transformation. På grund af det reducerede produktionsprogram vil selskabet fortsat skulle have korttidsarbejde på sine tyske fabrikker.

 

 

Genstart af lastbilproduktion hos MAN (fra venstre): Michael Kobriger, MAN bestyrelsesmedlem for produktion, Karina Schnur, formand for MANs Works Council, Alexander Vlaskamp, MANs direktionsformand og Markus Söder, ministerpræsident for Bayern.

Læst i alt:

1061 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger