MAN

7. oktober 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

MAN vil være mere handlekraftig

MAN vil være mere handlekraftig

Stefan Thyssen, adm. direktør for MAN i Norge, Sverige og Danmark, ændrer sin organisation for at få et stærkere fokus på de lokale markeder.

7. oktober 2020 - 01:44

MAN Truck og Bus har besluttet at tilpasse organisationen i Danmark, Norge og Sverige med øjeblikkelig virkning. Hovedformålet er at være mere handlekraftig og fleksibel på det lokale marked og opnå en god kundeoplevelse på tværs af hele netværket.

 

I denne nye struktur vil hvert marked blive styret af en lokal salgsdirektør og eftermarkedsdirektør. Salgsdirektøren vil samle alle salgsfunktioner inklusive lastbils-, bus- og varebilssalg samt salg af brugte køretøjer og vil fungere som et lederteam sammen med eftermarkedsdirektøren.

 

Eftermarkedsdirektøren forbliver ansvarlig for MANs netværk af egne filialer og autoriserede forhandlere. Tidligere har MAN organiseret sig med fælles salgsfunktioner på tværs af markederne, hvilket ikke længere vil være tilfældet.

 

»Vores hovedmål med denne nye organisation er et stærkt fokus på de enkelte markeder med to stærke lokale ledere med dybtgående markedskendskab og beslutningskraftt. Vi vil få succes med vores nye tilgang, hvis vi er i stand til at være meget hurtigere i beslutningsfasen, stærkt sammenarbejdende på tværs af de forskellige funktioner og støtte vores kunder på den bedst mulige måde.Ud over disse salgs- og eftermarkedsfunktioner vil de lokale teams blive understøttet af stærke supportfunktioner i hele Skandinavien, der dækker områderne “Netværk & kvalitet”, “Marketing”, “Finance & IT” og “People & Digitalisering,« siger adm. direktør Stefan Thyssen.

Sådan vil det nye ledelsesteam se ud:

Administrerende direktør: Stefan Thyssen

 


Danmark:

 

Salgsdirektør: Frank Nielsen

Eftermarkedsdirektør: Mikkel Christensen

 


Norge:

 

Salgsdirektør: Lars Sand

Eftermarkedsdirektør :Annbjørn Vasdal

 


Sverige:

 

Salgsdirektør: Fabian Knappik

Eftermarkedsdirektør: Christer Pettersson

 


Supportfunktioner:

 

Netværk & kvalitet: Thomas Skousgaard

Marketing: Claus Lindholm

Finance & IT: Niels Müntzenberger

People & Digitalisering: Larissa Knödler

Læst i alt:

1228 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger