MAN

21. juli 2020 - 22:21

App linkNu på Google Play

Nu starter levereringerne af den nye MAN

Nu starter levereringerne af den nye MAN

21. juli 2020 - 22:21

MAN har fornyet hele lastbilprogrammet. Lastbilserierne TGL, TGM, TGS og TGX har blandt andet fået nye førerhuse, som understreger familieligheden endnu bedre end før.

 

MAN’s nye lastbilprogram, New MAN Truck Generation, blev lanceret få uger før det meste af Europa blev lukket ned grundet corona-virus. Nu er produktionen godt i gang igen, og de første lastbiler er klar til levering i Danmark.

 

Kunderne har købt uden at prøvekøre

 

Allerede sidste efterår blev de første lastbiler bestilt af kunder med stor tillid til MAN-mærket. Så stor tillid, at lastbilerne blev købt og bestilt, før det overhovedet var muligt at testkøre dem. De første kundebiler er nu på vej til Danmark og vil blive leveret sidst på sommeren.

Fra slutningen af august, når ferieperioden i Danmark er ovre, drager MAN på turné landet over med premiere aktiviteter hos alle MAN-forhandlere. I første omgang med langturstrækkeren MAN TGX. De øvrige modeller følger senere på året.

 

MAN Truck & Bus har introduceret et fuldstændig nyudviklet lastbilprogram for første gang i 20 år.

 

Lastbil Magasinet nåede at prøvekøre den nye MAN-generation i Bilbao i Spanien tilbage i februar, hvor de første indtryk var ganske positive.

Læst i alt:

1768 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger