MAN

30. november 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny MAN-løve fik krydser i stort set alt på udstyrslisten

30. november 2021 - 01:44

MAN har netop leveret denne super flotte MAN TGS 26.510 6x2-4 LL til Almind Vognmandsforretning.


Vognmand Claus Jespersen driver en alsidig vognmandsforretning, og det har derfor gennem hele processen været vigtigt for ham, at den nye bil skal kunne løse så mange af firmaets transportopgaver som muligt.


Alt blev gennemgået til mindste detalje i samråd med MAN's salgskonsulent Flemming Jensen over middagsbordet på gården i Almind, inden slutsedlen blev underskrevet en vinteraften i januar – og resultatet taler vist for sig selv…


Der er stort set krydser ved det hele på udstyrslisten.  Eksemplevis kan nævnes: Fuld luftaffjedring, TipMatic automatgear, LED lyspakke, læderrat, Comfortsteering, digital instrumentering, fuldautomatisk klimaanlæg ”Climatronic”, vand-oliefyr, køleskab, ACC, MAN Mediasystem med navigation og smartphone-integration og meget meget mere.


Alsidigheden afspejler sig også i det korte NN dagsførerhus, som er valgt pga. den udvendige længde, men da vognmanden til tider overnatter i bilen, er der specialfremstillet et sovebeslag i bilen, således at det hele går op i en højere enhed.


Bilen er solgt af MAN Salgskonsulent Flemming Jensen.


Opbygget med kran og hejs hos HMF, Galten. Førerhusindretningen med det flotte sovebeslag er udført af Brande Autosadelmageri.


Bilen er klargjort og leveret fra MAN, Tilst

Læst i alt:

2604 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger