MAN

25. august 2017 - 02:21

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny top-MAN

25. august 2017 - 02:21

Christian Barsøe, MAN Truck & Bus Danmarks administrerende direktør, og en del af MAN i 24 år, søger nye udfordringer udenfor MAN og lastbilbranchen.

Han stopper derfor hos MAN 1. september.

 

Niels-Jørgen Toft Jensen overtager samtidigt ansvaret som ny administrerende direktør for MAN Truck & Bus Danmark A/S – sideløbende med sin nuværende stilling som administrerende direktør for MAN Truck & Bus Norge/Sverige.

50-årige Niels-Jørgen Toft Jensen er dansker og har arbejdet i næsten 20 år hos både Iveco og Volvo Trucks i forskellige nationale og internationale stillinger. Sidste år vendte han hjem til Skandinavien og sin nuværende stilling i Norge/Sverige.

 

Det er således en erfaren herre med stor indsigt i lastbilbranchen, som nu overtager chefposten for den danske MAN-organisation.

MAN er en af verdens førende producenter af erhvervskøretøjer. MAN Truck & Bus Danmark A/S er datterselskab i MAN-koncernen og en del af VW Group. Det danske selskab beskæftiger 220 medarbejdere, fordelt på hovedkontoret i Storkøbenhavn og fem filialer.

Læst i alt:

3 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger