MAN

15. september 2017 - 02:55

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Bilhus åbner i Esbjerg

15. september 2017 - 02:55

Så sker det – mandag 9. oktober åbner MAN Truck & Bus Danmark officielt sit splinternye og 2200 kvadratmeter store bilhus i Esbjerg.

Adressen Guldborgsundvej 2 i det østlige Esbjerg, inkluderer en 12.800 kvadratmeter stor grund ud til Kjersing Ringvej og Esbjergmotorvejen E20.

 

Ny van

Åbningsfesten fra klokken 11 inkluderer også en - for værten - særlig deltager, MAN’s nye van. TGE-modellen, MAN’s første varebil, markedsføres fremover som supplerende mulighed i den pris- og kvalitetsmæssigt øverste ende af varebilklassen.

 

MAN forventer, at den nye model bliver et stærkt og supplerende kort på markedet, hvor nethandlen og den tilhørende kurerkørsel buldrer frem.

Prøveture

På åbningsdagen 9. oktober fortæller MAN’s TGE-specialister derfor nærmere om den nye bil, der teknisk set er identisk med VW Crafter, Van Of The Year 2017. Forskellen ligger primært i designdetaljer og et højere standartudstyr på sikkerhedssiden hos den nye MAN-model.

TGE-bilerne er også klar til prøveture.

Niels-Jørgen Toft Jensen, MAN Truck & Bus Danmarks nye adm. direktør, deltager i den officielle åbning.

 

MAN’s nye design

Det nye bilhus, med et budget på cirka 30 mio. kr., præsenterer samtidigt MAN’s nye design, der mere eller mindre ventes udbredt til øvrige nye MAN-bilhuse i Europa.

 

Første spadestik til det nye bilhus blev taget 14. oktober sidste år, hvorefter der var rejsegilde i foråret.

Det nye bilhus er blandt andet indrettet, så de fem porte og lige så mange vognbaner både servicerer last- og varebiler samt trailere. Når husets gæster åbner hoveddøren, mødes de fremover af funklende nye varebiler. Det topmoderne udstillings- og arbejdsmiljø inkluderer også loftshøjde på godt seks meter på værkstedet.

Det nye MAN-bilhus afløser byens hidtidige af slagsen, der ikke længere ligger optimalt placeret i forhold til bymæssig bebyggelse og tung trafik.

Læst i alt:

3 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger