MAN

9. september 2019 - 19:41

App linkNu på Google Play

Pænt besøg hos MAN Nordjylland

9. september 2019 - 19:41

MAN Nordjylland holdt åbent hus i lørdags i anledning af fusioneringen mellem MAN i Svenstrup, Hjørring Lastbilcenter, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn, som nu deler navnet MAN Nordjylland A/S.

 

Til åbent hus havde MAN Nordjylland samlet 22 last- og varebiler, så de besøgende havde mulighed for at se alle MAN’s modeller, og derudover var der mulighed for testkørsel, konkurrencer, hoppeborg, pølsevogn og meget mere.

 

»Vi er utrolig stolte af det store fremmøde. Det kan være svært at trække folk til åbent hus, men det må man sige vi lykkedes med,« udtaler driftsdirektør hos MAN Nordjylland Kjeld Jacobsen.

 

MAX Hunt var også med til at tiltrække mange af de besøgende med sin specielopbyggede MAN 8X8, som han har indrettet til beboelse i. Til aftenarrangementet holdt MAX Hunt foredrag, hvor han fortalte om nogle af de mange eventyr, han har været på, hvor han bl.a. har kørt gennem Rusland i en ældre Land Rover Defender.

Du kan se billeder fra dagen i billedserien over denne artikel.

Læst i alt:

1248 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger