MAN

12. februar 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Thor og Brutalis til Rønnede

12. februar 2018 - 01:44

Af Redaktionen |

Wielsøe Transport ApS i Rønnede har fået to nye leveringer til en tung opgradering af vognparken.

 

Kranbilen “Thor” er en MAN TGS 35.500 8x2-6 BL med Euro 6 motor, TipMatic (automatgear), 3 styrende aksler, luftaffjedring i bag og L-kabine. Opbygningen består af en frontmonteret Fassi 820 kran med 7 hydrauliske udskud, fly-jib med 6 hydrauliske udskud, samt fastmonteret spil og 5 støtteben fordelt foran og bag på.

 

Ud over dette er der monteret et fastlad på 6,20 meter med 3-delte sider og 5 værkstøjsskabe. Der er efterfølgende monteret lyskilt, fjernlygter, rotorblink, blitzblink, LED arbejdslamper, VBG træktøj, og meget mere. Indvendigt er den udstyret med klimaanlæg, oliefyr, køleskab og original MAN radio med navigation og bluetooth. Der er koblet cyklist- og bakkamera til skærmen i radioen.

Men her stopper festen ikke. Wielsøe Transport har også fået leveret et træk, hvor forvognen er døbt Brutalis, da den bl.a. har tandemtræk, navreduktion, off-road stålkofanger og ekstra høj frihøjde for terrænkørsel.

 

Der er tale om en MAN TGS 35.500 8×4 BL med Euro 6 motor, TipMatic og LX-kabine. Indvendigt er den udstyret med multifunktionsrat, klimaanlæg, køleskab, walkie og radio med navigation og bluetooth. Opbygningen består af et HK Tipper alutiplad med pendelside i begge sider, værktøjsskab og et VBG 57mm lufttræktøj.

 

Der er ligeledes monteret bak- og cyklistkamera, vejesystem, lysskilt, blitzblink, LED arbejdslamper, rotorblink, Michelin mænd og en LED lightbar. Bilen blev leveret sammen med en HK Tipper 3-akslet ståltipkærre.

Hele svineriet er leveret af Peter Ackermann fra H.E. Jørgensen i Dalby.

Læst i alt:

1101 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger