27. januar 2022 - 10:36

App linkNu på Google Play

Man skal saftsusemig spænde sit gods ordentligt fast - ellers kan det være fatalt

27. januar 2022 - 10:36

Fyns Politi efterlyser chaufføren til en lastbil, der søndag eftermiddag tabte flere metalstænger fra sit lad/anhænger, da vedkommende kørte på den fynske motorvej E20 omkring kl. 17.25. Stængerne ramte en bagvedkørende bil, og det er rent held, at ulykken ikke endte fatalt.


Lastbilen kørte i østgående retning og tabte angiveligt stængerne på motorvejen tæt på Blommenslyst-afkørslen. Stængerne fløj af ladet med høj hastighed og ramte en bagvedkørende trafikant, der kørte i samme retning som lastbilen. Heldigvis ramte stængerne først kofangeren på bilen, før de ramte forruden i højre side, hvor der sad en højgravid kvinde, der var passager i bilen.
 
I alt tabte lastbilen fem stænger, som nu er i politiets varetægt.

Vicepolitiinspektør i Fyns Politi Søren Munk Frederikesen siger:

 

- Det her kunne potentielt være gået helt frygtelig galt, og vi vil naturligvis gerne have fat i chaufføren i den lastbil, som har tabt de her stænger, så vi kan tale med personen. Det lader til, at hans gods ikke har været godt nok spændt fast på ladet, og det har man altså ansvar for, som chauffør.

 

Kvinden og chaufføren i den bil, der blev ramt, er begge uskadt, men naturligvis meget påvirkede af hændelsen.

Politiet søger efter vidner og chauffør
- Fyns Politi efterforsker sagen og forsøger bl.a. via Vejdirektoratet at finde billeder, som kan identificere den omhandlende lastbil. Men vi vil faktisk allerhelst, at vedkommende henvender sig til os af sig selv – eller at det firma eller den vognmand, som ved, hvem det er, kontakter os, siger Søren Munk Frederiksen og fortsætter:

- Det kan jo være, at man ved ankomst senere på aftenen eller næste morgen har opdaget, at man faktisk mangler fem af de her stænger, og så vil jeg varmt anbefale, at man ringer til os på 114.

 

Fyns Politi er også meget interesserede i at høre fra eventuelle vidner, der så ulykken, og som evt. kan bidrage til at identificere lastbilen og kaste lys over hændelsesforløbet.
 

Læst i alt:

3184 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke