19. november 2018 - 09:10

App linkNu på Google Play

Mand faldt ned fra ladet på lastbil

19. november 2018 - 09:10

Kl. 10.09 torsdag i sidste uge blev politi og ambulance sendt til en arbejdsulykke ved et byggeri på Riffelhavevej i Holbæk, som blev udført bag EUC i Holbæk. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

En 56-årig mand havde stået med en kollega på ladet af en lastbil, hvorfra der skulle flyttes nogle betonelementer til byggeriet. Betonelementerne blev fastgjort til en kran, der skulle løfte elementerne af bilen. I den forbindelse sad elementerne fast i et træ, og da kranføreren ville frigøre dem, ramte betonelementerne den 56-årige, der mistede balancen og faldt ned fra lastbilen, hvor han landede på ryggen.

 

Den tilskadekomnes tilstand var kritisk, hvorfor han blev fløjet til Rigshospitalet med helikopter. Den 56-årige blev opereret og hans tilstand er stabil, han er dog forsat indlagt.

Arbejdstilsynet blev tilkaldt for at lave en undersøgelse af ulykken. Politiet afventer nu Arbejdstilsynets rapport, hvorefter der vil blive taget stilling til, om nogen skal straffes for overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen.

Læst i alt:

2532 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger