6. juli 2021 - 12:22

App linkNu på Google Play

Mand uden for livsfare efter solouheld med betonblander

Mand uden for livsfare efter solouheld med betonblander

6. juli 2021 - 12:22

Kl. 12.19 mandag skete et solouheld med en lastbil med en tonstung betonblander på en sættevogn. Lastbilen kørte ad rute 225, Nykøbingvej mod syd nord for Ørslev, da den af uvisse årsager kom ud i højre siden af vejen, hvor det omkring 44 tons tunge vogntog skred ud og faldt om på siden i rabatten. Den skred desuden ca. 35 meter yderligere, før den standsede. Ingen andre køretøjer blev indblandet i uheldet.

 

Føreren, en 56-årig mand fra Kalundborg Kommune, blev reddet ud af lastbilens førerhus i kritisk tilstand. Han blev fløjet til Rigshospitalet til traumebehandling, og de pårørende blev underrettet. Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet, og Nykøbingvej blev afspærret fra Kragegårdsvej i nord og ved Ørslev by i syd, mens politiet arbejdede på stedet.

Betonblanderen blev tømt for beton, før den kunne bugseres væk af flere bjærgningskøretøjer omkring kl. 18.00. Bugseringen var først afsluttet sent på aftenen.


Den 56-årige meldes tirsdag formiddag uden for livsfare og i stabil tilstand. Politiet optog rapport i sagen og afventer nu bilinspektørens erklæring, for at få klarlagt omstændighederne omkring uheldet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

1521 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger