4. marts 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Marts-nummeret er på gaden

4. marts 2019 - 01:42

Årets tredje udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I denne udgave ser vi igen nærmere på udfordringerne med at finde parkeringspladser på de danske rastepladser - og de meget konkrete økonomiske konsekvenser, det får for danske chauffører. Vi tager også ud at køre med en af den type chauffører, som desværre stadig er en sjældenhed i den danske transportbranche - nemlig en ung kvinde, der brænder for faget. Og så har vi besøgt en ambitiøst og - bogstaveligt talt - højtravende kranvognmand, som på få år har vokset sig til en markant og synlig aktør i branchen.

 

Og med mindre end en måned til årets største lastbil-udstilling herhjemme er det selvfølgelig også med denne udgave af Lastbil Magasinet, at du får det store tillæg om Transport 2019 i Herning med nyt om messen, udstillere og alle aktiviteterne på de tre tætpakkede udstillingsdage i slutningen af marts.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Som noget nyt kan du også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Læst i alt:

275 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger