21. december 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Maskintrailer med udtræk til Ry

21. december 2018 - 01:43

En Kel-Berg 4-akslet maskintrailer er leveret til KM Maskiner i Ry.

 

KM Maskiner blev etableret i 1996 med primære arbejdsområder inden for jord-, vej- og kloakarbejdeog har igennem tiden oparbejdet stor erfaring inden for entreprenøropgaver. I dag råder de over en moderne, alsidig maskinpark, som omfatter alle former for maskiner og tilbehør til større eller mindre entreprenøropgaver. Et udpluk af deres arbejdsopgaver kan være byggemodningsopgaver, kloaksanering, nedsivningsanlæg og spildevand, etablering og vedligeholdelse af veje og stier, udgravning til sokler, kældre og for arkæologer.

 

Traileren er med centralvange i opsvejst højstyrkestål, hvor sektionerne forskydes inden i hinanden, kraftigt chassis, som er egnet til tung belastning, bunden er af 38 mm planker lagt på langs med ståldørkplade over akslerne og grav for kran mellem akslerne i bag, to styk dobbelte hydrauliske ramper med hydrauliske ekstraramper, hydrauliske, sideforskydelige ramper og to hydrauliske støtteben i bag.

Traileren leveres med 4 x 11 tons SAF-aksler med tromlebremser. Der er medstyrende 3. og 4. aksel, der kan, låses over baklys.

Den nye maskintrailer med udtræk er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

869 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger