3. april 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Masser af transport ved DM i Skills

3. april 2019 - 01:44

Fra torsdag 4. april til lørdag 6. april afholdes DM i Skills 2019 i Næstved Arena.

 

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) viser erhvervsuddannelserne: lageroperatør, godschauffør, lufthavnsoperatør og ambulancebehandler frem som demonstrationsfag til årets DM i Skills.

 

Messen er åben og gratis for alle interesserede. Blandt andet besøger grundskoleelever messen for at få et indblik i de mangeartede erhvervsuddannelser.

 

Med assistance fra transportlærlinge kan man se, om man har ”skills” (engelsk for ”evner”) til at køre f.eks. en lastbilsimulator, der er stillet til rådighed af TYA, den svenske transportbranches arbejdsmiljøudvalg. Eller man kan prøve en gaffeltrucksimulator fra Tenstar Simulation AB.

 

Transportens Udviklingsfond bistår også med deres kransimulator, som er at finde i roadshow-lastbilen fra kampagnen Job i transport, der vil holde udenfor. Derudover triller Esnord en ambulance ind på standen sammen med en gruppe ambulancebehandlerelever, der vil vise førstehjælpsøvelser til de besøgende og fortælle om, hvordan det er at være ambulancebehandler.

Læst i alt:

456 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger