30. marts 2020 - 13:44

App linkNu på Google Play

Mekaniker i kritisk tilstand: Klemt under lastbil

Mekaniker i kritisk tilstand: Klemt under lastbil

30. marts 2020 - 13:44

Klokken 9.35 lørdag fik alarmcentralen et 112-opkald om en arbejdsulykke ved et vognmandsfirma på Bøgedevej i Bøgede ved Ringsted. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

En lastbilmekaniker var ved at reparere motoren på en lastbil, så han lå under køretøjet på et rullebræt, da lastbilen faldt ned fra donkraften og landede på mandens brystkasse. Den tilskadekomne mand, en 42-årig mand fra Ringsted, blev fundet af en kollega, som havde hørt bumpet da lastbilen faldt ned.

 

Han ringede 112, men kunne ikke få lastbilen væk fra den 42-årige. Brandvæsnet kom frem og fik frigjort den tilskadekomne mand, som var livløs under lastbilen. Ambulancen ydede førstehjælp til manden, der kort efter blev hentet af i lægehelikopter og fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand.

Arbejdstilsynet kom til stedet for at undersøge uheldet. Politiet optog rapport om ulykken, og vil, når Arbejdstilsynets rapport foreligger, tage stilling til, om nogen kan stilles til ansvar for ulykken. Den 42-årige pådrog sig alvorlige brud og indre kvæstelser på overkrop og bækken. Han er fortsat indlagt i kritisk tilstand.

Læst i alt:

1912 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger