28. marts 2022 - 14:14

App linkNu på Google Play

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021

28. marts 2022 - 14:14

Familieejede Meldgaard Miljø ved Line Meldgaard, Henrik Meldgaard og Lasse Meldgaard kunne gå hjem som vindere af sustainability-kategorien, da danske vækstskabere blev hyldet ved EY Entrepreneur Of The Year 2021, der torsdag aften blev afholdt i Lokomotivværkstedet i København.

 

I kategorien Sustainability, der blev uddelt første gang i 2020, er fokus på vækstvirksomheder, hvor bæredygtighed er en integreret del af virksomhedens forretning og af særlig betydning for dens udvikling og vækstskabelse.

 

Meldgaard Miljø er en del af Meldgaard Gruppen. I mere end 40 år har virksomheden arbejdet med dagrenovation og affald fra virksomheder. Deres tilgang til bæredygtighed og bidrag til en grønnere fremtid samt nye innovative løsninger er blandt de ting, der har imponeret den enige jury. Det fortæller Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year:

- De udfylder en vigtig funktion i vores samfund, investerer i bæredygtige løsninger og har en cirkulær tankegang. Og i og med at de hjælper virksomheder med at sortere deres affald, bidrager Meldgaard Miljø til, at også andre virksomheder gør verden lidt grønnere, siger han og fortæller videre, at juryen derudover lagde vægt på, at Meldgaard-familien har skabt en flot vækst og indtjening i et konkurrencepræget marked. Samt at det er en stærk familie med en veldrevet virksomhed, som også har et globalt sigte.

 

Kandidaterne til EY Entrepreneur Of The Year's kategorier findes blandt de regionale finalister, som blev fundet i slutningen af 2021. Her vandt Meldgaard Miljø i regionen Syd- og Sønderjylland.

Ud over Meldgaard Miljø pegede landsjuryen på TIER 1 ASSET A/S og Better Energy Holding A/S som finalister i kategorien Sustainability.


Om EY Entrepreneur Of The Year:
EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der finder sted i flere end 60 lande. I snart 25 år er danske vækstvirksomheder og de entrepreneurer, der opbygger og driver dem, blevet hyldet ved EY Entrepreneur Of The Year.

 

Der er i løbet af efteråret 2021 blevet kåret seks regionale vindere, og den 24. marts blev kategorivinderne samt hovedvinderen udråbt ved et stort show i København. Hovedvinderen deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2022 i Monaco.

 

Du kan se en film om Meldgaard Miljø ved at klikke her.

Læst i alt:

356 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke