20. april 2021 - 09:41

App linkNu på Google Play

Meldgaard præsenterer rekordoverskud

Meldgaard præsenterer rekordoverskud

Ejerkredsen hos Meldgaard består af de tre søskende, startende fra venstre: Lasse Meldgaard, Line Meldgaard og Henrik Meldgaard.

20. april 2021 - 09:41

Med et samlet overskud på 88 millioner kroner når Meldgaard-koncernen det bedste resultat i koncernens 51 års levetid.

 

Meldgaard oplever ofte, især i krisetider, at det er en fordel både at have ”gynger og karruseller”. Det viste sig også at holde stik under coronakrisen. Her faldt mængden af erhvervsaffald, andre erhvervskunder trak håndbremsen og turde eksempelvis ikke investere i større entreprenørmaskiner. Til gengæld producerede folk mere affald/dagrenovation fra hjemmekontorerne, og der skulle fortsat leveres materialer til de mange huse, veje og anlæg, som blev bygget.

 

Et selskab, som også havde usædvanlig travlt, var Meldgaard Pet, hvor virksomheden har engrossalg af alt til kæledyr. Mange danskere benyttede nemlig den ekstra tid hjemme til at købe for eksempel hund.

Meldgaard-koncernens største selskab er Meldgaard Miljø A/S. Her køres der dagrenovation, erhvervsaffald, og der modtages affald, restprodukter og genbrugelige varer på firmaets egne miljøpladser. Her var der ligeledes fremgang.

 

Udover egne selskaber ejer Meldgaard 50 procent af Meldgaard Recycling og 50 procent af Bulk-Transport. Begge selskaber er vokset i det forgangne år. Meldgaard Recycling har udvidet både i udlandet og på fabrikken i Kolding. Bulk-Transport startede året 2020 med opkøb af pallegodsaktiviteter, og her i 2021 opkøbte selskabet igen en transportvirksomhed.

650 ansatte
Virksomheden har 650 ansatte, hvoraf cirka 150 har deres daglige gang på hovedkontoret i Aabenraa.

- For at få et godt årsresultat drejer det sig selvfølgelig om at få de rigtige opgaver til den rigtige pris, men dygtige medarbejdere, der trives, og arbejdsprocesser, der fungerer, har helt sikkert en rigtig stor indflydelse, udtaler direktør Line Meldgaard.

 

Meldgaard-koncernen er kommet godt fra start i 2021, hvor der særligt har været travlt i transportselskaberne. Alt tyder på, at der forsat vil være efterspørgsel på deres ekspertise på miljødelen, hvor der blandt andet er indført en ny affaldsplan i Danmark.

 

- Vi er meget taknemmelige for vores flotte årsresultat, især fordi vi har så mange planer og idéer, hvor vi sagtens kan bruge pengene, siger direktør Lasse Meldgaard.

 

Senest har Meldgaard bygget en glasfabrik i Aabenraa og udvidet Miljøpladsen i Kolding.  

Læst i alt:

4803 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke