Mercedes

13. marts 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

530 tyske hestekræfter til Rønne

13. marts 2018 - 01:44

Af Redaktionen |

Solskinsøen viste sig fra sin bedste side ved leveringen af en ny Mercedes-Benz Actros til HGN Transport i Rønne.

 

Den nye Actros 2553 LS er den anden Actros i flåden ved HGN Transport. Bilen, som køres af Hans Georg selv, er udstyret efter alle ønsker til komfort, sikkerhed og økonomi. Hertil er valget faldt på topografisk gearkasseprogram (PPC), power gearkasseprogram, lane keeping assistent, afstandsholder, Active Bracke Assist 4, som med seneste opdatering også indeholder fodgængergenkendelse. Til komforten er valgt komfort-lædersæder, Soundsystem, integreret navigation, CB radio, køleskab samt alt i opbevaring. Det rummelige Giga Space-førerhus, har med de 213 cm i fri ståhøjde også to niveauregulerede køjer med komfort-madrasser. Multinøglen og remote app sørger for let og enkel betjening af alle funktioner i bilen.

HGN Transport kører hovedsageligt for egne kunder med alle former af varer til og fra Bornholm, men er også at finde i både Sverige og Tyskland men speditionsgods.


Bilen er opbygget ved Fyns Karosseribyg og dekoreret af Deko-Gros i Vejle. Salg og levering er foretaget ved erhvervskonsulent Johnny Skytte Nielsen fra P. Christensen A/S i Kolding.

Læst i alt:

1137 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger