Mercedes

13. marts 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Bredt program fra Mercedes på Transport 2019

13. marts 2019 - 01:43

 

Mercedes-Benz medbringer adskillige højaktuelle nyheder på dette års Transport-messe i Messecenter Herning 21.-23. marts. Her kan man blandt andet komme helt tæt på og opleve den ny Mercedes-Benz Actros, se en af de færdigopbyggede lastbiler med StarTklar-certificeringen og opleve fremtidens bylogistik i skikkelse af FUSO Canter og den elektriske eCanter.

 

Hverken snævre gader eller smalle porte er optimale betingelser for en lastbil. Men for FUSO Canter er snakken en anden. Den kompakte lastbil er nemlig skabt til et liv i storbyen, hvor pladsen på vejene ofte er en mangelvare, men behovet for lasteevne er stort. FUSO Canter kan opleves på standen, mens den 100 procent elektriske FUSO eCanter kan opleves i messens Hal D i området for Grøn Transport. Og allerede i år kan de første to eksemplarer af eCanter desuden opleves på de danske veje.

Sikkerhed og komfort er nøgleordene, når det kommer til den ny Actros. Blandt de allermest interessante innovationer er det nye MirrorCam-system, der erstatter sidespejlene med et kamera på hver side af førerhuset. Chaufføren orienterer sig bagud igennem de to højopløselige skærme i cockpittet, hvor digitalt speedometer og infotainmentsystem med touchscreen nu også møder chaufføren. Derudover er den ny Actros udstyret med Active Drive Assist-systemet, som gør Actros til den første niveau 2-selvkørende lastbil på markedet. Alle de tekniske innovationer kan opleves på nært hold i de udstillede Actros eller i de tre simulatorer, der også vil være at finde på standen.

 

Endelig vil StarTklar fra Mercedes-Benz være at finde på messen i Herning. StarTklar er et nyt certificeringskoncept for opbygning af nye lastbiler, der takket være gennemtestede og standardiserede kvalitetsløsninger udviklet af Mercedes-Benz gør det muligt at levere færdigopbyggede lastbiler, der bestilles, bygges og leveres langt hurtigere end tidligere. Og da al opbygning sker efter certificerede forskrifter sikres både høj kvalitet og lang levetid.

Læst i alt:

1251 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger