Mercedes

28. maj 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Daimler og Kamaz åbner ny fabrik i Rusland

28. maj 2019 - 01:45

Samarbejdet mellem Daimler Trucks og den russiske Kamaz-fabrik rundede en milepæl mandag med åbningen af en ny førerhusfabrik i russiske Chelny.

 

Fabrikken er et joint venture samarbejde mellem Daimler og Kamaz, og produktionen af førerhuse vil ske i tæt samarbejde med Mercedes-fabrikken i tyske Wörth.

 

Kamaz-førerhuset vil fremover få endnu større ligheder med kabinen fra Actros, som er verdens mest solgte lastbil.

 

»Vi tror på det russiske marked og på dets vækstpotentiale. Den nye førerhusfabrik er endnu et nøgleelement i vores strategi om at være tæt på vores kunder og fortsat at styrke vores tilstedeværelse på markeder over hele kloden. Med fabrikken sætter vi standarden på det russiske marked til gavn for vores kunder og vores joint venture partner Kamaz,« sagde Mercedes-Benz Trucks’ topchef Stefan Buchner ved åbningen af fabrikken.

Den nye fabrik i Chelny har en årlig kapacitet på op til 55.000 førerhuset og skal både producere Kamaz-førerhuse samt førerhuse til Mercedes-Benz Actros og Arocs til det russiske marked. Så sent som i august 2018 blev en ny generation af Mercedes-Benz Actros (MP4) samt Arocs introduceret på det russiske marked.

Læst i alt:

955 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger