Mercedes

7. december 2021 - 00:34

App linkNu på Google Play

Ejner Hessel overtager importen af Mercedes i Danmark

Ejner Hessel overtager importen af Mercedes i Danmark

7. december 2021 - 00:34

Ejner Hessel har sikret sig importen af Mercedes-Benz-lastbiler i Danmark. Mercedes-Benz Trucks’ danske organisation følger med over i det nye setup.

 

Dermed overtager Ejner Hessel importen af både Mercedes-Benz og Fuso-lastbiler. Ejner Hessel er i forvejen autoriseret salgsforhandler og servicepartner for Mercedes-lastbiler i Danmark – og i forbindelse med overtagelsen af importen udtaler direktør hos Ejner Hessel A/S, Benjamin Mahr:

 

- Lastbilerne er dybt forankret i Ejner Hessels historie, og vi er glade for, at vi som importør af Mercedes-Benz og Fuso-lastbiler nu kommer endnu tættere på vores eget DNA. Vi er helt grundlæggende stolte over, at Daimler Truck AG i Stuttgart har valgt at vise os den tillid og tiltro, som det kræver at importere og forhandle deres lastbiler. Det vil vi gøre os umage for at leve op til. Samtidig er vi glade for, at vi med aftalen får Mercedes-Benz Trucks Danmarks stærke team og deres knowhow med over i vores organisation.

I forbindelse med overtagelsen udtaler Mercedes-Benz Trucks’ direktør i Danmark, Jens-Christian Tittel:

 

- Ejner Hessel er en dedikeret og dygtig partner på det danske marked. De er derfor de helt rette til at fortsætte vores positive udvikling i Danmark. Med deres store kendskab til os, vores kunder og de øvrige forhandlere, er jeg sikker på, at de kan styrke Mercedes-Benz og Fusos tilstedeværelse på det danske marked yderligere.

 

Samtidig med overdragelsen af importaftalen overtager Ejner Hessel også salget af Mercedes-Benz lastbiler fra Merceds-Benz CPH i Greve og Hillerød. Mercedes-Benz CPH vil fortsat have serviceværksteder på begge lokationer, så kunderne i området stadig kan få ydet service på deres lastbiler.

 

Importøraftalen forventes at træde i kraft i starten af 2022 efter endelig godkendelse hos Konkurrencestyrelsen.

Læst i alt:

3440 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke