Mercedes

29. september 2017 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Første detaljer om ny bilmodel

29. september 2017 - 02:05

Den nye Sprinter er blandt andet kendetegnet ved en mere atletisk og dynamisk front, mens den velkendte alsidighed bevares for at tilbyde mobilitetsløsninger til forskellige sektorer.

 

Bilen fremstår i det karakteristisk Mercedes-Benz-design og personificerer modsætningerne i filosofien bag denne: Følelser og intelligente løsninger. Fronten på Sprinteren fremtræder klart optegnet med sine vandrette forlygter, som fremhæver og understreger bilens karakteristiske, atletiske udtryk.

 

De nye funktioner i den nye Sprinter er i en klasse for sig. De inkluderer bl.a. omfattende kørselsassistentsystemer, som i kombination med nye telematiske løsninger giver helt nye muligheder for effektiv administrering af køretøjer enkeltvis eller i samlede flåder. Derudover leveres den nye Sprinter i et betydeligt udvidet udvalg af varianter, og individuelle krav til indretning og udformning kan derfor tilpasses i endnu højere grad end tidligere. Dermed fremstår den nye Sprinter som et unikt bud på bil, der favner hele markedet for varevogne.

”Vi har ambitioner om mere end blot at bygge de bedste biler. Vi vil tilbyde de mest velegnede mobilitetsløsninger for alle sektorer og for alle transportopgaver. Og det er nøjagtigt vores fokus med den kommende generation af Sprinter som en overordnet systemløsning. Dertil kommer naturligvis, at den nye udgave af vores ikoniske varevogn besidder de klassiske egenskaber indenfor sikkerhed, driftssikkerhed og omkostningseffektivitet, ” siger Volker Mornhinweg, som står i spidsen for Mercedes-Benz Vans.

 

Varevognen som har lagt navn til hele sin modelklasseVarevognen, som grundlagde hele segmentet, har været flagskib for Mercedes-Benz Vans siden lanceringen af den første Sprinter i 1995. Med flere end 3,3 mio. biler til flere end 130 lande er Sprinteren en af de mest succesfulde kommercielle køretøjer nogensinde og en bestseller i Mercedes-Benz Vans’ produktportefølje.

Med en global vækst på omkring 10 procent fra januar til marts 2017 sammenlignet med samme periode sidste år har Sprinteren præsteret det mest succesfulde første kvartal i sin over tyveårige historie. Samtidig slog Sprinteren en ny rekord i første halvdel af 2017, da det totale salg steg til omkring 96.200 enheder mod 95.100 året forinden.

Lanceringen af den nye Sprinter starter på det europæiske marked i første halvdel af 2018, hvorefter de resterende markeder følger.

Læst i alt:

2 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger