Mercedes

26. juli 2019 - 02:09

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fragtmand spejler sig i sikkerhed

26. juli 2019 - 02:09

Palles Fragt i Næsted, ved vognmand Michael Palle, har modtaget to nye Mercedes-Benz Actros MP5, der er opbygget hos Lavmands, klargjort hos Ejner Hessel i Ringsted samt solgt og leveret af Claus Vinter.

 

De nye biler er udstyret med alt i sikkerhedsudstyr, herunder Mirror Cam med skærme på a-stolperne indvendigt, aktiv bremse- og højresvingsassistent, afstands- og stabilitetsregulering, airbag i førerside, regnsensor, sidemarkeringslygter blinker ved brug af blinklys og lyssensor til styring af køre- og nærlys.

 

Af andet udstyr kan nævnes det nye Multimedia-cockpit med skærme, komfort telefonsystem med trådløs opladning fra Iphone 8 og opefter, navigationssystem med genkendelse af færdselstavler samt opdateret PPC-gearstrategi og nøglefri tændingslås.

 

Trækkeren er en 1832 med Classis Space-førerhus og spoilersæt lakeret fra fabrikken, 320 mm motortunnel og luftaffjedret førerhusophæng.

Forvognen er en 1827 med M-kabine, topspoiler lakeret fra fabrikken og 320 mm motortunnel med komfortaffjedret førerhus.

Læst i alt:

36 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger