Mercedes

19. september 2018 - 17:40

App linkNu på Google Play

Glæder sig til at vise Actros frem

19. september 2018 - 17:40

Rasmus Haargaard

Mercedes-Benz lancerede for to uger siden under stor bevågenhed den nye generation af Actros – bl.a. udstyret med ny selvkørende teknologi og sidespejlene erstattet af en kameraløsning.

 

Serieproduktionen af den nye Actros starter på fabrikken i Wörth til april næste år, og allerede i løbet af foråret kan vi forvente at se de første eksemplarer af den nye Actros rulle ud til danske kunder.

 

Det fortæller Jens Tittel, direktør for Mercedes-Benz Lastbiler i Danmark, til Lastbil Magasinet på IAA-messen i Hannover, som åbner for publikum torsdag morgen.

 

»Vi har set mange billeder af den nu, og der er film på internettet osv., men det gør jo en kæmpe forskel selv at sidde i bilen og mærke, hvordan det er med det nye cockpit og den nye spejl-løsning. Så vi glæder os selvfølgelig til at kunne vise den frem herhjemme,« siger Jens Tittel.

Når serieproduktionen starter, vil der både blive produceret to- og treakslede biler fra april 2019.

 

Men allerede i slutningen af dette år vil danske chauffører og vognmænd kunne se nærmere på et par af de nye Actros, som vil blive vist frem hos forskellige danske Mercedes-forhandlere. I begyndelsen af næste år vil et par demobiler af den nye Actros også blive indlemmet i Fuel Duel-konceptet, hvor Mercedes låner en lastbil ud til en vognmand i nogle dage for at kunne sammenligne med sine egne biler.

 

 

Læst i alt:

1395 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger