Mercedes

21. maj 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Mercedes-Benz' højresvingsassistent bliver endnu bedre

21. maj 2021 - 01:44

Fra juni 2021 kan Mercedes-Benz-serierne Actros og Arocs bestilles med en helt ny version af højresvingsassistenten, som nu ikke blot advarer chaufføren i tilfælde af fare, men også selv kan bremse lastbilen helt ned og dermed i endnu højere grad være med til at gøre vejene til en sikrere sted.

 

Sideguard Assist overvåger hele højre side af lastbilen og vogntoget og advarer chaufføren i tilfælde af potentielt farlige situationer i forbindelse med højresving. Denne funktion har faktisk været tilgængelig siden 2016, og nu har systemet fået en væsentlig opgradering, som er den første af sin slags i verden.

 

Den nye, omdøbte funktion hedder Active Sidueguard Assist, og som navnet antyder, nøjes sikkerhedsfunktionen ikke blot med at advare chaufføren. Skulle chaufføren ikke reagere på en advarsel, kan systemet nu selv tage affære og bremse lastbilen helt ned til 0 km/t ved svinghastigheder på op til 20 km/t.

Læst i alt:

834 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger