Mercedes

11. januar 2021 - 19:37

App linkNu på Google Play

Mercedes tilfreds med det danske lastbilår 2020

Mercedes tilfreds med det danske lastbilår 2020

11. januar 2021 - 19:37

Salget af nye lastbiler gik tilbage i 2020, men mens nedgangen for det samlede danske marked lå på hele 26,5%, kunne man hos Mercedes-Benz glæde sig over at være det mærke i Danmark, som oplevede den mest beskedne tilbagegan

 

Med en markedsandel, som voksede til over 20%, cementerede den tyske producent sin position som Danmarks tredjestørste leverandør af lastbiler.

 

Således står Mercedes-Benz i dag for mere end hver femte nye lastbil i Danmark, og ifølge salgschef hos Mercedes-Benz Trucks i Danmark, Mick Steenbøl, skal forklaringen findes i flere attraktive produktnyheder samt et velfungerende værksteds- og forhandlernetværk.

 

- Vi har en række stærke produkter og services på hylderne, som vi har oplevet stor interesse for, men det forgangne år har også budt på mange bekymringer og søvnløse nætter – ikke mindst for vores kunder, som har kigget ind i en usikker fremtid. Derfor skylder vi særligt vores dedikerede netværk af værksteder og forhandlere en stor tak for den kraftpræstation, de har leveret, siger Mick Steenbøl.

Kunderne tog godt imod den nye Actros, som vandt titlen som ‘Truck of the Year 2020’ med udstyr som MirrorCam, Active Brake Assist og Højresvingsassistent, mens renovationsmodellen Econic oplevede en markant fremgang. Og samtidig kunne de autoriserede Mercedes-Benz-værksteder konstatere øget travlhed og en vækst i det samlede salg af reservedele på hele 5%.

Læst i alt:

728 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke