Mercedes

31. oktober 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Ny generation af Mercedes’ offroad-konge

31. oktober 2019 - 01:45

Rasmus Haargaard

Den robuste Zetros-serie bliver nu lanceret i en ny generation fra Mercedes-Benz. Offroad-køretøjet er særligt udviklet til transport og opgaver i hårde og ellers ufremkommelige terræner.

 

Zetros med en kapacitet på op til 40 ton er blevet nyudviklet hele vejen rundt. Motormæssigt har serien fået en opgradering og kan nu fås med motorer med op til 510 hk og et moment på 2400 Nm.

 

Udvendigt kan den nye generation genkendes på den redesignede frontgrill, som har fået optimeret luftstrømmen og dermed sikrer endnu bedre køling.

 

For chaufføren er der også blevet arbejdet på en nemmere indstigning i førerhuset, ligesom instrumentpanelet har fået et nyt design.

 

Mercedes-Benz Zetros har træk på alle aksler i alle modelvarianter og fås fortsat også i Euro 3- og Euro 5-versioner til markeder, som brændstofmæssigt og teknologisk ikke er klar til Euro 6.

De største markeder for Zetros er Mellemøsten, Afrika og Sydamerika. Den bruges især til energiudvinding, skovopgaver og militære operationer i alle slags klimaer.

 

Zetros er en del af Mercedes-Benz division for specialkøretøjer, som også rummer Unimog- og Econic-serien.

Læst i alt:

2190 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger